Pronájem bez správy: Nová úroveň péče o váš majetek 

29. listopadu 2023

 

V Praze je 620 000 bytů, z nichž 170 000 je k pronájmu. Majitelé často řeší pronájem sami, ale běžné chyby mohou vést k finančním ztrátám.


Na pražském realitním trhu se v současné době nachází přibližně 620 000 bytů, z nichž 170 000 je momentálně k dispozici k pronájmu. Většina majitelů se s touto záležitostí dokáže vypořádat samostatně, ale často se vyskytují chyby, které mohou stát majitele nemovitosti nemalé peníze. 

My, jako specializovaná společnost, jsme se dlouhodobě zaměřovali na kompletní správu bytů – od přípravy v podobě rekonstrukce, malování a úklidu, přes pronájem až k průběžné správě spojené s vyúčtováním, kontrolou bytu, řešením závad, navyšování a prodlužování nájmu. 

Nicméně jsme si všimli, že existuje poptávka po profesionálním pronájmu bez celkové správy. Proto jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku a poskytnout majitelům bytů možnost využít našich služeb bez nutnosti kompletní správy. 

  

Jaký je rozdíl mezi naší novou službou a běžným realitním makléřem? 

Náš přístup spočívá ve využívání propracovaného systému, kterým vyhledáváme nové zájemce. Než je pozveme na prohlídku, s každým zájemcem komunikujeme a klademe mu klíčové otázky, které nám pomáhají odhalit správné a nesprávné zájemce. 

Navíc máme pokročilý systém stanovení a úpravy nájemní ceny, abychom zajistili co nejrychlejší pronájem za optimální cenu. Pravidelně informujeme majitele o vývoji situace prostřednictvím týdenních reportů, zahrnujících počty poptávek, prohlídek, vážných zájemců a vývoj ceny. 

Na prohlídky máme specializovaný tým prohlídkářů, kteří rychle provedou zájemce osobně bytem a zaznamenají relevantní informace do naší aplikace. Tímto způsobem můžeme následně identifikovat nejvhodnější zájemce. 

  

Další bonusy pro majitele: 

  • Rady, jak postupovat v případě, že nájemník neplatí 

  • Pomoc s vyúčtováním 

  • Návod k vypovězení Nájemní smlouvy 

Základní služba pro majitele je vždy zdarma. Pro ty, kteří chtějí více, nabízíme rozšířenou variantu, která zahrnuje kompletní službu prodloužení, úpravy výše nájmu a služeb a navýšení kauce u současného nájemníka. 

  

Pro majitele více bytů nabízíme další možnosti: 

  • Profesionální fotografie nemovitosti 

  • Speciální pojištění nájemníka a domácnosti 

  • Nahlášení bytu na cizinecké polici a získání IDUP čísla 

  • Příprava podkladů pro domovní knihu při pronájmu cizinci 

  • Check list pro majitele s pravidelnými kontrolami a údržbou 

Tímto přístupem jsme schopni pomoci všem klientům v Praze. Můžeme nabídnout službu zdarma, tj. základní pronájem s přidanou hodnotou, nebo rozšířený balíček pro náročnější majitele. S naší pomocí můžete svůj majetek spravovat profesionálně a bez starostí. 
 

Podrobnější informace o naší nové službě Pronájem nemovitosti si můžete poslechnout v našem podcastu na Youtube či Spotify. 
 

Potřebujete pomoci s pronájmem své nemovitosti? Neváhejte nás kontaktovat. 

Máte zájem? Nebojte se a dejte vědět