Jak funguje naše firma

8. září 2023

V tomto článku vám rádi přiblížíme, jak funguje naše firma a co nás vede k úspěchu.

 


Firemní kultura

Troufáme si říct, že jsme skvělý tým plný špičkových odborníků. Průměrný věk našich zaměstnanců je 33 let, což nám umožňuje spojit mladou energii s bohatými zkušenostmi. Tato kombinace vytváří prostředí, ve kterém se můžeme neustále učit a růst.

Hodnoty, které nás řídí

Naše firma stojí na pevných hodnotách, které nám pomáhají dosáhnout výjimečných výsledků:

  • Vytrvalost: Jsme přesvědčeni, že vytrvalost je klíčem k úspěchu. Nenecháme se odradit překážkami na naší cestě.
  • Týmovost: Věříme, že společně dokážeme víc než sami. Týmová spolupráce je pro nás základním pravidlem.
  • Fair play: Chceme, aby naše podnikání bylo založeno na etických zásadách a spravedlnosti.
  • Inovuj nebo zemři: V rychle se měnícím světě musíme být inovativní a neustále hledat nové přístupy a řešení.
  • Rozvoj talentů: Podporujeme rozvoj našich zaměstnanců a věříme, že každý má potenciál stát se lepším.
  • Efektivita: Jsme zaměřeni na efektivní využití zdrojů a času, abychom dosáhli co nejlepších výsledků.

Pravidelné akce a výzvy

V naší firmě nechceme, aby práce byla jen o rutině. Pravidelně pořádáme společné snídaně, přednášky, školení a sportovní výzvy, abychom podpořili týmový duch a osobní rozvoj našich zaměstnanců. Každý den je pro nás příležitostí k učení a zlepšování se.

Vdělávací výzvy

Naši zaměstnanci jsou naší nejcennější investicí, a proto podporujeme jejich vzdělávání. Organizujeme různé výzvy, jako byla například digivýzva, které podporují učení se novým dovednostem a technologiím.

Investiční výzva

Jednou z našich novinek je investiční výzva, kdy díky spolupráci s Portu.cz vedeme členy našeho týmu k investicím a větší finanční gramotnosti.

Kyberbezpečnost a IT

Věříme, že kyberbezpečnost je zásadní součástí našeho podnikání. Proto spolupracujeme s odborníky, kteří se starají o bezpečnost našich systémů a dat. Důvěřujeme nejnovějším technologiím a metodám, abychom ochránili naše klienty a naši firmu.

Digitalizace a automatizace procesů

Jsme přesvědčeni, že digitalizace a automatizace procesů jsou klíčem k efektivitě a konkurenceschopnosti. Naše firma se aktivně podílí na těchto trendech a snažíme se stále zlepšovat naše procesy.

Vše na cloudu

Naše firma se spoléhá na cloudové technologie pro různé účely, včetně správy kancelářských aplikací, účetnictví a ERP systémů. Cloud nám umožňuje být flexibilní a snadno škálovat naši infrastrukturu podle potřeb.

Hybridní práce 2+3

V naší firmě jsme přešli na hybridní model práce 2+3, což znamená, že zaměstnanci mají možnost pracovat dva dny v kanceláři a tři dny z domova. Tento model nám umožňuje kombinovat výhody osobního kontaktu s flexibilitou práce na dálku.

ScaleUp nastavení firmy

Naší vizí je neustále růst a rozšiřovat naše podnikání. Pracujeme na nastavení firmy tak, abychom byli připraveni na další fázi růstu a dosáhli nových úspěchů.

 

Doufáme, že vás tento pohled do fungování naší firmy inspiruje a dává vám lepší představu o tom, co nás motivuje a jak se snažíme dosáhnout našich cílů. 

Více o fungování naší firmy si můžete poslechnout v 73. epizodě našeho podcastu na YouTube či Spotify.

Máte zájem? Nebojte se a dejte vědět